Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Együttműködési megállapodást kötött a Duna-part Feszt az Edutus Egyetemmel

2022-ben debütált a Duna-part Feszt, a festői szépségű Savoyai-kastély park területén, Ráckevén. A nagy sikerre való tekintettel az idei évben több színpaddal, még színesebb programokkal várják a szervezők a látogatókat a július 6-8-ig tartó, 3 napos eseményen.

A fesztivál ötletgazdái – Spaics Igor, Szölősi Tamás és Varga László Dániel -, együtt töltötték egyetemi éveiket az Edutus Egyetem egyik elődintézményében, a Modern Üzleti Tudományok Főiskolán, Tatabányán.

Az együttműködést a közös múlt hívta életre. Az alapítók célja nem csupán egy zenei és kulturális fesztivál létrehozása volt, hanem a térség érétkeinek és környezeti adottságainak népszerűsítésével szeretnének hozzájárulni a hazai programturizmus palettájának színesítéséhez.

Az Edutus Egyetemmel történt stratégiai megállapodással, az oktatás és az élethosszig tartó tanulás, mint érték is bekerül a fesztivál arc poeticajába.

A fesztiválon az Edutus Egyetem is megjelenik, egy egyetemi klub hangulatát idéző udvarban, közvetlenül a Duna-parton, így egy kellemes, árnyas pihenőtér ad helyet a lazításnak. Az Edutus borudvar minden fesztiválozó előtt nyitva áll, de az egyetem kötelékéhez tartozó oktatók, alumni tagok és jelenlegi diákok éves találkozójára is lehetőséget biztosít.

Az idei évtől, kedvezményes áron vásárolhatnak fesztiválbelépőt az elődintézmények regisztrált alumni tagjai és az Edutus jelenlegi diákjai, továbbá a szervezők minden volt és jelenlegi oktató számára, munkájuk elismerésének jeléül a szombati napra, tiszteletjegyeket ajánlottak fel.

Az együttműködési megállapodást a Duna-Part Feszt egyik alapítója és tulajdonostársa Spaics Igor és az Edutus Egyetem rektora Némethné Dr. Gál Andrea írták alá Tatabányán.

A jó hangulatú eseményen az aláírók felidéztek néhány közös emléket is, hiszen Némethné Dr. Gál Andrea közvetlenül tanította is a szervezőket.

Az együttműködés hatására a Duna-part Feszt olyan rendezvénnyé válik, amely nem csak kiváló szórakozási lehetőséget nyújt, hanem az Edutus Egyetemmel való együttműködés révén az oktatás és a tanulás értékét is hangsúlyozza.

 

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben