Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

EDUCATION:NEXT konferencia

A DigitalTech EDIH konzorciumi partnereként az Edutus Egyetem is részt vesz az idei, december 6-án megrendezett Education:Next konferencián, ahol Koren Balázs EdTech szekértőnk kerekasztal beszélgetésben vett részt a Digitális technológiák az EdTech cégek hatékonyságának szolgálatában témában.

A rendezvény az Edtech Talents, illetve a DigitalTech EDIH projektek közreműködésében, a magyarországi EdTech ökoszisztéma aktív támogatásával valósul meg. 

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben