Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Dr. Kandikó József Tatabánya Díszpolgára lett

Dr. Kandikó József prorektor úr átvette a Szent Borbála napi ünnepség keretében a Tatabánya Díszpolgára címet, ami Tatabánya legmagasabb kitüntetése.

Dr. Kandikó József az 1992-ben létrejött Modern Üzleti Tudományok Főiskolája alapító főigazgatója, majd rektora. 2010-ig volt a tatabányai székhelyű felsőoktatási intézmény vezetője, amely időszak alatt vezetői, oktatói és tudományos kutatói tevékenységével jelentős mértékben hozzájárult Tatabánya város és Komárom-Esztergom megye szellemi, tudományos és társadalmi életének fejlődéséhez. A megyeszékhely főiskolájának vezetőjeként döntő szerepet vállalt a helyi közgazdászképzés meghonosításában és megerősítésében, valamint a határon túli magyar értelmiségképzés fejlesztésében is a MÜTF székelyudvarhelyi és dunaszerdahelyi kihelyezett képzésének létrehozásával. Vezetői tevékenysége mellett kutatóként szakcikkek sokaságával jelezte jelenlétét a marketingszakma hazai és nemzetközi fejlődésében, oktatóként pedig a marketing szakterület szinte valamennyi témakörét oktatta. 2010 után főiskolai tanárként és a marketing mesterszak vezetőjeként jelentős mértékben hozzájárult ahhoz, hogy a MÜTF jogutódja, az Edutus Főiskola 2017-re teljesítette az alkalmazott tudományok egyeteme minősítés feltételeit, melynek eredményeként Tatabánya város 2018 szeptemberétől egyetemi rangú felsőoktatási intézménynek adhat otthont.

Köszönjük Dr. Kandikó Józsefnek az eddigi munkáját és szívből gratulálunk!

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben