Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Diplomamentő program 100%-os állami támogatással az EDUTUS Egyetemen!

… ha a diploma átvételéhez már csak egy középfokú nyelvvizsga hiányzik …

Diplomamentő program angol és német szintfelmérő Tatabányán.
Időpontja: 2018.08.30. csütörtök 9,00 óra
Helyszíne: 2800 Tatabánya, Béla király krt. 58.

Ki vehet részt a programban?

A programon az vehet részt, akinek államilag elismert nyelvvizsga szükséges a hazai felsőoktatásban megszerzendő diplomájához, felsőoktatási intézménnyel hallgatói jogviszonyban nem áll, rendelkezik legalább alapfokú, B1-es tudásszinttel abból a nyelvből, melyre jelentkezni kíván (igazolás nem szükséges róla), és a nyelvi szintfelmérő tesztet teljesíti. További részletek: www.ofa.hu

Milyen tanfolyamok indulnak?

Minden hónapban indítunk legfeljebb 300 órás csoportos angol és német általános nyelvtanfolyamot.
A tanfolyam B1 szintről B2 szintre készít fel. A képzések minimum 6 fő részvételével indulnak.

Meddig és hol kell nyelvvizsgázni?

A nyelvi képzések tervezetten 2018. szeptember közepétől indulhatnak és 2019. december 31-ig kell befejeződniük, a képzési támogatás mértéke maximum 300.000.-Ft/fő.

A támogatottaknak legkésőbb 2020. március 31-ig kell bemutatniuk a megszerzett nyelvvizsga bizonyítványukat és az az alapján kiadott diplomájukat. Amennyiben ez nem történik meg, a teljes támogatási összeget kell visszafizetni.

A képzés végét követően bármilyen nyelvvizsga központnál lehet vizsgázni, javasoljuk azonban, hogy Intézményünk által szervezett, ELTE Idegennyelvi Továbbképző Központ Kft. Origo Nyelvvizsgaközpont vizsgáján vegyenek részt!

Hol lehet jelentkezni?

A pályázatok benyújtásának kezdete: 2018. szeptember 3. 14,00 óra, a www.ofa.hu oldalon.

Mennyibe kerülnek a Diplomamentő Program tanfolyamai?

100%-ban az állam támogatja a tanfolyam díját, azaz a jelentkezőnek ez semmibe nem kerül! Regisztrált munkanélküliek esetén az első nyelvvizsga díját is fizeti az állam!

Szintfelmérőre jelentkezés:

winkler.krisztina@edutus.hu +36 20/471 0060

forrai.marta@edutus.hu +36 20/ 384 2566

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben