Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

DigitalTech EDIH – térítésmentes képzések kezdőtől a haladó szintig

 A DigitalTech EDIH hazai hálózatának konzorciumi partnereként figyelmébe ajánljuk a hazai kkv-szektort és közszférát célzó térítésmentes kiberbiztonsági, fintech, blockchain és üzletfejlesztési képzéseket kezdőtől a haladó szintig! 

 Készen áll a vállalkozása hatékonyságát fejlesztő, biztonságát növelő digitális megoldások használatára, vagy úgy érzi, jól jönne egy kis segítség? 

Ha támogatásra van szüksége, jó hírünk van: a DigitalTech EDIH térítésmentes kiberbiztonsági, fintech, blockchain és üzletfejlesztési képzésekkel várja a nyáron, hogy ősszel már friss tudással felvértezve építhesse tovább vállalkozását. Ehhez egyedi tanácsadást is biztosítunk, hogy vállalkozása vagy intézménye a legmegfelelőbb technológiai fejlesztés segítségével válhasson még sikeresebbé a piacon.

Gyakorlatorientált, kkv-kra és közszférára szabott kurzusainkon a terület elismert szakértőitől tanulhat a legújabb technológiákról, eszközökről és megoldásokról kezdőtől egészen a haladó szintig. A cégvezetők számára elsősorban az üzletfejlesztési képzéseinket ajánljuk, míg a technológiai képzésekre szélesebb célközönséget várunk.   

Csatlakozzon ön is, vagy külje el munkavállalóit a képzésekre, és járjon egy lépéssel versenytársai előtt! 

A kiberbiztonsági kurzusokon többek között

  • megismerheti a kibervédelem alapjait
  • eligazítjuk a kiberbiztonsági szabályozások, szabványok és tanúsítványok útvesztőjében
  • képet kaphat a leghatékonyabb szoftvertesztelési technikákról

MEGNÉZEM A KÉPZÉSEKET

A fintech képzéseken többek között

  • áttekintést kaphat a legújabb fizetési megoldásokról, és arról, milyen üzleti előnyt érhet el a használatukkal
  • betekintést nyerhet a kriptovaluták világába

 MEGNÉZEM A KÉPZÉSEKET 

A blockchain képzéseken többek között 

  • megismerheti a blokklánc fölötti üzletmenet főbb jellemzőit, adott üzleti folyamatok blokkláncra vitelének feltételeit és lépéseit
  • átláthatja, hogyan teszi biztonságosabbá az adatmegosztást a blockchain technológia

 MEGNÉZEM A KÉPZÉSEKET 

Az üzletfejlesztési tréningeken

  • megtudhatja, honnan és hogyan szerezzen tőkét üzleti céljaid megvalósításához 
  • megtanulhatja az üzleti tervezés alapjait

 MEGNÉZEM A KÉPZÉSEKET 

A képzéseket követően térítésmentes, egyedi tanácsadásunk révén a hallott információk szervezeten belüli konkrét adaptálásának részleteiről kaphat részletes iránymutatást szakértőinktől, és akár a szükséges források megtalálásában is segíteni tudunk.   

Ne maradjon le, regisztráljon térítésmentes kurzusainkra még ma! Kérdés esetén az info@digitaltechedih.hu e-mail címen szívesen állunk rendelkezésére.   

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben