Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

DigitalTech EDIH: GO rendezvénysorozat – 05.16 – Kiberbiztonság

 

A DigitalTech EDIH hazai hálózatának konzorciumi partnereként figyelmébe ajánljuk a hazai kkv-szektort és közszférát térítésmentes képzésekkel és tanácsadási szolgáltatásokkal támogató program ingyenes rendezvénysorozatát.

Az eseményeken szakértői előadások segítségével, valamint egy közös szakmai munka eredményeként, a gyakorlatba azonnal átültethető ötletekkel vértezheti fel magát és intézményét/vállalkozását.
A workshopokon a kiberbiztonság, a fintech, az üzletfejlesztés, az edtech és a blockchain területeiről érkező legelismertebb hazai szakemberekkel találkozhat, akik válaszolnak a legégetőbb kérdésekre.

A május 16-i kiberbiztonsággal, május 24-i üzletfejlesztéssel és a május 25-i fintech-kel kapcsolatos eseményekre elindult a regisztráció.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Első rendezvény – DigitalTech GO a kiberbiztonságról

Időpont: 2023. május 16. 9:00
Helyszín: EIT Digital Budapest CLC, 1117 Budapest, Bogdánfy u. 10a,
Program:

  • „Kiberbiztonsági trendek”, dr. Krasznay Csaba, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Kibervédelmi Intézetének vezetőjének előadása
  • Bemutatkozik a DigitalTech EDIH kiberbiztonsági oktató és tanácsadó csapata
  • Kiberbiztonsági esettanulmányok közös feldolgozása

További részletek és információk: https://digitaltechedih.hu/digitaltech-edih-go-esemenysorozat/ 

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben