Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Csapatépítő tréning és Visegrád

2017. március 28-án ismét sor került a közkedvelt visegrádi kirándulásra és az oda út alatti csapatépítő tréningre, ami a visszajelzésekből ítélve nagyon jól sikerült.

A közel három órás hajóút alatt vegyes csapatokba osztva kellett hallgatóknak és oktatóknak megoldaniuk az egyes feladatokat és sok plusz pontot is szerezhettek, ha elég gyorsak voltak.

Először meg kellett találniuk az elrejtett borítékokat, amiben egy kép és a csapatnév volt megtalálható, mindkettőt ki kellett rakni a mozaikokból és utána eljátszani, hogy melyik nagy és ismert banda nevét kapták. Ezek után az egyes csapattagok kezeit összekevertük és minél gyorsabban kellett kiszabadítaniuk magukat. Az egyik születésnapos hallgatónak nyolc különböző stílusban énekelték el a Happy birthdayt, ez így pedig biztos maradandó élmény maradt számára. Az utolsó feladat pedig különböző tárgyak elmutogatása volt, úgy, hogy nem mondhattak semmit, csak a testüket használhatták.

A csapatépítés befejeztével kikötöttünk Visegrádon és kezdetét vette a korhű bemutató, ami után mindenki kipróbálhatta magát a lovagi játékokban vegyes csapatokban, amit egy nagy lakoma követett.

A visszajelzésekből ítélve mindenki jól érezte magát, így bízunk benne, hogy jövőre is hasonló sikerű kirándulást tudunk megszervezni. A nap folyamán harmadéves Turizmus-vendéglátás szakos hallgatók segítettek a feladatok lebonyolításában.

GALÉRIA a 3. napról

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben