Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Büszkeségeink

Dr. Belyó Pál előadása

A Magyar Tudomány Napja alkalmából a Kecskeméti Neumann János Egyetem által rendezett konferencián „ Diagnózis a keresetekről” címmel tartott előadást dr. Belyó Pál az EDUTUS Egyetem professzora.

Az előadás az elmúlt évtizedben a bruttó-, nettó- és reál keresetek alakulását, valamint a gazdasági növekedés változásaival összefüggő folyamatait elemezte. Bemutatta a keresetek mérésének statisztikai sajátosságait és az eltérő kereseti szinteket. Kitért a keresetekben kialakult különbségekre ágazati és néhány egyéb fontos szempontból, így a keresetek alakulásával összefüggő néhány társadalmi kérdésre is.

Kiválóság ösztöndíj

A Magyar Nemzeti Bank „KIVÁLÓSÁGI ÖSZTÖNDÍJÁT” vette át ISZÁLY ATTILA, az EDUTUS Egyetem hallgatója 2023. december 7-én az MNB Kiválósági Ösztöndíjprogram Oklevélátadó Ünnepségén. Szívből gratulálunk!

 

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben