Hírek
Büszkék vagyunk diákjainkra!
Az őszi szünet ellenére turizmusos hallgatóink több szakmai programon is részt vettek.
A keddi és szerdai napon a Budapesti Gazdasági Egyetem által szervezett angol nyelvű gasztronómiai trendeket bemutató előadásokat hallhattunk és kreatív tálalási gyakorlatokra is mutattak példát, amelyeket ki is próbálhattunk. A csütörtöki napon a MICE Business Day eseményen vehettünk részt a Hungexpon. Az érdekes előadások mellett a Bocuse d’Or magyar döntőjébe is bepillanthattunk. Csütörtök délután két turizmusos hallgatónk (Somogyi Anna és Csabai Soma) a BGE által szervezett Tolcsva – Tokaj kincse gasztronómiai versenyen is elindult. Ugyan nem jutottak be a két legjobb csapat közé, de a zsűri kiemelte a kiemelkedő étel és italpárosításukat, szakmailag és megjelenésileg az egyik legjobb csapat volt, büszkék lehetünk rájuk!