Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Büszkék vagyunk diákjainkra!

Az őszi szünet ellenére turizmusos hallgatóink több szakmai programon is részt vettek.

A keddi és szerdai napon a Budapesti Gazdasági Egyetem által szervezett angol nyelvű gasztronómiai trendeket bemutató előadásokat hallhattunk és kreatív tálalási gyakorlatokra is mutattak példát, amelyeket ki is próbálhattunk. A csütörtöki napon a MICE Business Day eseményen vehettünk részt a Hungexpon. Az érdekes előadások mellett a Bocuse d’Or magyar döntőjébe is bepillanthattunk. Csütörtök délután két turizmusos hallgatónk (Somogyi Anna és Csabai Soma) a BGE által szervezett Tolcsva – Tokaj kincse gasztronómiai versenyen is elindult. Ugyan nem jutottak be a két legjobb csapat közé, de a zsűri kiemelte a kiemelkedő étel és italpárosításukat, szakmailag és megjelenésileg az egyik legjobb csapat volt, büszkék lehetünk rájuk!

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben