Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Bláthy Napok

2016. október 12-én a Bláthy Napok rendezvénysorozat keretében az Edutus Főiskola LEGO Robot bemutatót tartott a Bláthy Ottó Szakgimnázium diákjainak.

...

Nagyné Csóti Beáta vezetésével az érdeklődők egy pillantást vethettek a robotika világába, az Edutus Főiskolán tartott programozói szakkörök hangulatába és lehetőségeibe. A programot nagy érdeklődés kísérte, a visszajelzések alapján a tanulók nagyon élvezték egy valódi robot programozásának a lehetőségét.

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben