Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Az Edutus újabb sikere a „Europen Tax and Accounting in Practice” programban

Az  ETAP Programban résztvevő hallgatóinkra ismét büszkék vagyunk! Az Edutus Főiskola – egyedüli főiskolaként – egyetemek között szerepelt Sopronban a  „Europen Tax and Accounting in Practice” című egy hetes intenzív szakmai programban.

A program győztese, első helyezettje,  az Edutus Főiskola hallgatója, Tarjányi Alexandra kontrolling szakos  hallgatónk lett, akinek ezúton is gratulálunk.

Főiskolánk hetedik éve aktív résztvevője ennek az európai programnak Melles Hagos Tewolde főiskolai tanárunk vezetésével és szakmai irányításával. Elmondható, hogy a számvitel minden területén, az adótanban, a kontrollingban és a nemzetközi számvitel tudomány területein megszerzett tudás és gyakorlat magas szintű és gyakorlat orientált nálunk és ezek eredménye a folyamatos siker az ETAP versenyeken.

Ezen sikereinkre alapozva, bíztatunk minden tanulni vágyó, sikerorientált fiatalt, hogy az Edutus Főiskolát válasszák továbbtanulásuk célpontjaként!

Gratulálunk a csapatnak és köszönjük a felkészítő munkát.

Beszámoló a hétről

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben