Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Az Edutus Egyetem első felsőoktatási intézményként okoseszközöket juttatott el nehéz helyzetben lévő tanulókhoz

Az Edutus Egyetem első felsőoktatási intézményként a Digitális Összefogás akció keretein belül 16 laptopot adományozott hátrányos helyzetű, gyermekotthonban élő fiataloknak Komárom-Esztergom megyében.

A Digitális Összefogás és a Révész Máriusz vezette Önkéntességet és Adományozást Koordináló Akciócsoport közös munkájának köszönhetően a Komárom-Esztergom megyei Gyermekotthonok fenntartójához, a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltatóhoz 16 darab laptopot sikerült eljuttatni az Edutus Egyetem felajánlása nyomán.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM), a Digitális Jólét Program (DJP) koordinálásával Digitális Összefogás néven indított akció célja, hogy a digitális ágazat szereplőinek felajánlásaival, a digitalizáció révén, közös erővel legyőzhetőek legyenek a járvány okozta nehézségek. A Digitális Összefogásnak köszönhetően már 1,6 millió diák, 200 ezer tanár és egymillió munkavállaló számára olyan digitális szolgáltatások és alkalmazások állnak rendelkezésre, amelyek segítséget nyújtanak a digitális oktatásra és a távmunkára való átállásban. Eddig több mint 360 felajánlás érkezett, ebből mintegy 190 a https://felajanlas.digitalisjoletprogram.hu/ oldalon is elérhető, több mint 170 pedig egyedi jellegű.

A Digitális Összefogás és Magyarország Kormányának Önkéntességet és Adományozást Koordináló Akciócsoportja közös erővel azért is tevékenykedik, hogy minden diák számára lehetővé váljon a távoktatásban való részvétel. Ennek megvalósítására célzott gyűjtést szerveztek, amelynek keretében új, vagy használt, működőképes informatikai eszközökkel kapcsolatos felajánlásokat várnak.

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben