Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Átvette kinevezését az Edutus Egyetem rektora

Áder János köztársasági elnöktől vehette át rektori kinevezését a Sándor-palotában tartott ünnepségen Némethné Dr. Gál Andrea korábbi megbízott rektor. A köztársasági elnök döntése alapján – az emberi erőforrásokért felelős miniszterének tett javaslatára, az Edutus Egyetem fenntartójával egyetértésben – az új vezető rektori megbízatása 2018. december 1-jétől 2021. november 30-ig terjedő időtartamra szól.

Némethné Dr. Gál Andrea okleveles közgazda, közgazdász tanár (statisztika szakon), PhD fokozatát a gazdálkodás- és szervezéstudományok területén szerezte. Fő kutatási területe a kis- és középvállalatok versenyképessége, mely témában rendszeresen publikál. 1993 óta a tatabányai székhelyű Modern Üzleti Tudományok Főiskolája, majd jogutódja, az Edutus Egyetem oktatója, kinevezett főiskolai tanár, tanszékvezető, 2018. december 1-jétől az oktatási rektorhelyettesi feladatok ellátásáért is felelős rektora.

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben