Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Animáció Balatonszárszón

Június végén három Turizmus-vendéglátás felsőoktatási szakképzésben résztvevő hallgató és oktatójuk járt Balatonszárszón, ahol fogyatékkal élő gyerekeknek tartottak animációs foglalkozást egy napon keresztül. Nagyon jó lehetőség volt ez a hallgatók számára, hogy az elméleti tudásukat a gyakorlatban is elsajátítsák, ráadásul egy speciális szegmens segítségével.

...

Készítettek lufi barátot, emléktárgyakat és táncoltak napjaink slágereire. A hallgatók és gyerekek között nagyon hamar kialakult egy jó kapcsolat, zökkenőmentesen zajlottak a játékok. Minden gyerek jelezte, hogy jövőre is szeretnének ilyen programon részt venni, mert nagyon jól érezték magukat. Reméljük, hogy ezt a kívánságukat tudjuk teljesíteni és további eseményeket, programokat is fogunk tudni szervezni nekik.

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben