Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Államilag támogatott helyek az Edutus Egyetemen

Az államilag finanszírozott képzés egy olyan lehetőség, amely a diákok számára megfizethetőbbé és hozzáférhetőbbé teszi a felsőoktatást, de mit is jelent pontosan az, hogy egy képzés államilag finanszírozott? Az államilag finanszírozott – hivatalos nevén állami ösztöndíjas – képzés során a hallgatók az állam támogatását élvezik a tandíj fedezésére, tehát a tandíj egészét átvállalja az állam. 

Fontos tudnivaló, hogy az Edutus Egyetem állami ösztöndíjas alapképzési szakjaira való bekerüléshez minimum 240 pont szükséges, ez mesterszakokon minimum 50 pont. Az önköltséges szakok esetében viszont továbbra sincs minimum ponthatár, így mindenki számára elérhető marad a lehetőség a felsőoktatásban való részvételre. 

Az Edutus Egyetem elkötelezett a minőségi oktatás és a hallgatók támogatása mellett. Hisszük, hogy az államilag finanszírozott képzések hozzájárulnak a sokszínű és tehetséges hallgatói közösség kialakulásához. Egyetemünk számos szakon kínál államilag támogatott helyeket. Az alábbi szakokon lehetőség nyílik a 2024 szeptemberében induló képzésekre állami ösztöndíjas formában jelentkezni: 

Alapképzések Nappali tagozaton:

Mesterképzések Levelező tagozaton: 

 

Jelentkezz most, és légy részese az Edutus Egyetem közösségének, ahol a tudás, az innováció és a személyes fejlődés számít! Az állami ösztöndíjas és önköltséges helyekre is 2024. február 15-ig lehet jelentkezni a felvi.hu-n keresztül.  

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben