Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

A 21. nemzetközi hét első oktatási napja is elkezdődött

2016. április 11-én az oktatás is megkezdődött az Edutus Főiskola reprezentatív épületében a Falk Miksa utcában, ahol több mint 100 külföldi és magyar hallgató vesz részt, akik összesen hét kurzus közül választhattak olyan témakörök közül, mint a szállodafejlesztés, interkulturális marketing, trendek és kihívások a marketing területén, webdesign, új kihívások a turizmusban, pénzügy vagy a vállalkozói kreativitás. ...

A mai hosszú oktatási nap zárásaként a résztvevők egy budapesti városnézésen fognak részt venni, ahol megismerhetik mindazokat a vonzerőket, amiket tegnapi hallgatói prezentáció során már láthattak.

A holnapi nap folyamán egy egész napos kirándulásra kerül sor, ahol lesz városnézés, csapatépítés és egy hamisítatlan magyar esküvő is.

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben