Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

A last-mile logisztika fő kihívásai és lehetséges jövőbeli irányai.

Írta: PÓKA VIKTOR PhD jelölt, Magyar Agrár és Élettudományi Egyetem

Megjelent a  2023. augusztusi ACTA PERIODICA  28. kötetében (ISSN 2063-501X) az Edutus Egyetem kiadásában a 69-84. oldalon.

DOI 10.47273/AP.2023.28.69-84

                                                               ABSZTRAKT                                          

Az e-kereskedelem fejlődésével a kapcsolódó logisztikai szolgáltatások is lépéskényszerbe kerültek, hogy a folyamataikat fejlesszék, hiszen a vevőkiszolgálás alapja az, hogy a logisztikai 9M alapelvárásait biztosítva a rendelt termékeket kiszállítsák és ezen felül még extra szolgáltatásokat és zöld megoldásokat is biztosítsanak a fogyasztónak. Tanulmányomban arra törekszem, hogy betekintést nyújtsak a last-mile logisztika fő kihívásaiba és lehetséges jövőbeli irányaiba.

Kulcsszavak: last-mile,CEP,City logisztika

 

ABSTRACT

With the evolution of e-commerce, related logistics services have also come under pressure to enhance their processes. This is because the cornerstone of customer service is delivering the ordered products by ensuring the fundamental logistics 9M expectations, alongside providing additional services and environmentally-friendly solutions to the consumer. In my study, I aim to provide insight into the main challenges of last-mile logistics and possible future directions.

Keywords: last-mile, CEP,City logistics

Tovább a teljes cikkhez Tovább a teljes kötethez

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben