Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

4. hely és különdíj a VII. Főiskolai és Egyetemi Nemzetközi Kommunikációs Viselkedéskultúra és Protokollversenyen

2017. május 5-én a Stefánia palotában került sor az immáron hetedik alkalommal megrendezésre kerülő protokoll versenyre a Budapesti Metropolitan Egyetem szervezésében, 12 csapat+1 megfigyelő csapat részvételével.

Az Edutus Főiskolát két csapat képviselte, elsőéves, másodéves és harmadéves Turizmus-vendéglátás szakos hallgatók. Összesen 12 feladatot kellett teljesíteniük a csapatoknak, ahol főiskolánk hallgatói szépen helytálltak.

Az egész napos verseny eredményeként egy negyedik helyezést és egy különdíjat sikerült elhoznunk, ez utóbbit a kiválóan megoldott zenei totó feladatért kaptuk.

Évek óta nagyon sok pozitív visszajelzést kapnak hallgatóink, mind a zsűritől, mind a közönségtől az egységes megjelenés, felkészültség, jó kiállás és jó szereplés miatt. Most is többen odajöttek hozzánk gratulálni, és sok sikert kívánni, hogy jövőre összejöjjön a dobogós helyezés, mert idén nagyon közel voltunk hozzá. Bízunk benne, hogy jövőre ismét felérünk a dobogóra, ahogy ezt tettük két éve.

Edutus 1. csapat: Vass Dániel, Al-Kerdieh Leila, Csizmadia Dorottya, Pataki Evelin, Wunder Dóra

Edutus 2. csapat: Babina János Richárd, Csik Georgina, Kása Eszter, Pajor Enikő, Vaskó Edit.

Felkészítő oktató: Gondos Borbála

Hallgatóinknak és felkészítő oktatónknak ezúton is gratulálunk!

 

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben