Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

2023-as év végi összdolgozói értekezlet

A 2023. év végi összdolgozói értekezletre december 18-án került sor Tatabányán. Az eseményen az egyetem rektora, Némethné Dr. Gál Andrea ismertette az elmúlt félév történéseit, eredményeit és sikereit. Büszkeséggel osztotta meg, hogy az oktatók megítélése a hallgatók körében minden szempontból kiemelkedő. Illetve ismertette, hogy a következő évben több államilag finanszírozott alapképzést is meghirdet az egyetem.

A rendezvényen Árvai-Füleki Judit vezérigazgató a World Robot Olympiad nemzetközi versenyeiről és a sikeres pályázatokról számolt be.

Most sem maradtak el az elismerések. Tanszéki oktatói díjban részesült Balog Mónika, a Nyelvi és Kommunikációs Tanszék nyelvtanára, az Edutus Nyelvi Centrum vezetője és Varga István, a Műszaki Intézet mesteroktatója. Rektori elismerő oklevéllel díjazták Barta Mariannát, tanulmányi előadót, Papp Gizellát, tanulmányi csoportvezetőt és Kovács Gergelyt, Közgazdasági és Módszertani Alapozó Tanszék főiskolai tanárát, a Kreditátviteli Bizottság elnökét.


Köszönjük a munkájukat és kiemelkedő teljesítményüket!
 

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben