Hírek

2022 Drone Racing World Cup Hungary

Tisztelt Érdeklődők! Kedves Hallgatóink!

Szeretettel meghívjuk Önt és kedves Családtagjait a 2022. szeptember 17-18. között megrendezésre kerülő, első Magyar Drón Világkupa Futamra, a 2022 Drone Racing World Cup Hungary-re. A nemzetközi verseny az Edutus Egyetem, a Drone Racing Hungary, a Magyarországi Drón Koalíció és a ZalaZONE Járműipari Tesztpálya együttműködésében, a KIFÜ „Programozd a jövődet” programjának támogatásával valósul meg.A magyarországi világkupa futam kiemelt európai futamnak minősül, melyen a közel 60 fős nemzetközi mezőnyben az európai élvonal pilótáit üdvözölhetjük. A ZalaZONE világkupa futam egyben a Drone Racing Hungary, azaz a magyar bajnokság zárófutama is lesz, így kettős díjátadást láthatnak majd a nézők.


Az esemény mindenki számára INGYENESEN látogatható. Előzetesen regisztrálni ezen a linken keresztül lehet. A hivatalos meghívó és a program itt érhető el. A bemutató esemény sajtónyilvános, várjuk az érdeklődő sajtó képviselőit is. 

További információk a versenyről itt. A Facebook esemény itt érhető el.

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben
Újdonság

Edutus képzés ajánló

Alkalmazásunk segít megtalálni a számodra legmegfelelőbb képzéseinket.

MEGNÉZEM
Új