Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

2022 Drone Racing World Cup Hungary

Tisztelt Érdeklődők! Kedves Hallgatóink!

Szeretettel meghívjuk Önt és kedves Családtagjait a 2022. szeptember 17-18. között megrendezésre kerülő, első Magyar Drón Világkupa Futamra, a 2022 Drone Racing World Cup Hungary-re. A nemzetközi verseny az Edutus Egyetem, a Drone Racing Hungary, a Magyarországi Drón Koalíció és a ZalaZONE Járműipari Tesztpálya együttműködésében, a KIFÜ „Programozd a jövődet” programjának támogatásával valósul meg.A magyarországi világkupa futam kiemelt európai futamnak minősül, melyen a közel 60 fős nemzetközi mezőnyben az európai élvonal pilótáit üdvözölhetjük. A ZalaZONE világkupa futam egyben a Drone Racing Hungary, azaz a magyar bajnokság zárófutama is lesz, így kettős díjátadást láthatnak majd a nézők.


Az esemény mindenki számára INGYENESEN látogatható. Előzetesen regisztrálni ezen a linken keresztül lehet. A hivatalos meghívó és a program itt érhető el. A bemutató esemény sajtónyilvános, várjuk az érdeklődő sajtó képviselőit is. 

További információk a versenyről itt. A Facebook esemény itt érhető el.

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben