Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

14 Edutusos hallgató részesült Sportcsillag ösztöndíjban

A 2017/2018-as tanév második félévében 18 sportág összesen 96 sportolója részesült sportcsillag ösztöndíjban. 96 sportoló közül 14-en az Edutus Főiskola hallgatói.

A díjakat Szabó Tünde sportért felelős államtitkár és Fazekas Attila Erik helyettes államtitkár adta át.

A Magyar Sportcsillagok Ösztöndíj Program nyerteseinek az ösztöndíjat jelképező okleveleket – Szabó Tünde társaságában – átnyújtó Palkovics László oktatásért felelős államtitkár azt mondta, az ösztöndíj egyszerre elismerés és ösztönzés a felsőoktatásban tanuló fiatal sportolóknak. „Azokat köszöntjük most, akikre büszkék vagyunk, és akik egyben a jövő reménységei” – emelte ki Palkovics László, aki hozzátette: a sport egyszerre ad jellemet, szellemet, alázatot és erőt. A 2017/2018-as tanév második félévében 18 sportág összesen 96 sportolója, köztük három parasportoló részesül az ösztöndíjban.

Sok szeretettel gratulálunk sportcsillag ösztöndíjban részesült hallgatóinknak!

1,  Balog Gábor

2,  Bátori Bence

3,  Csipes Tamara

4,  Decker Ádám

5,  Farkasdi Ramóna

6,  Hagymási Réka

7,  Hufnágel Tibor

8,  Lakatos Zsanett

9,  Lucz Dóra

10, Mike Róbert

11, Tótka Sándor

12, Vámos Márton

13, Verrasztó Dávid

14, Zámbó-Gólya Fruzsina

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben