Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Online jelentkezés

Kérdőív

Üdvözöljük!

Napjainkban az innovatív pedagógiai módszerek, a digitális technológiával támogatott oktatás, a tudás online megosztása kiemelt fókuszba kerültek.

Most arra kérjük, vegyen részt egy ehhez a témához kapcsolódó kutatásban!

Célunk a felnőttek oktatásában részt vevő oktatók számára egy olyan pedagógiai módszertani kompetenciafejlesztő képzés kidolgozása, amely által megismerkedhetnek innovatív pedagógiai módszerekkel és digitális alkalmazásokkal.

A kutatás célja, hogy a kérdéseken és véleményeken keresztül megismerjük mindazok gondolatait, akik leginkább érintettek a témában.

A kérdőív kitöltése körülbelül 15-20 percet vesz igénybe.

A kérdőív kitöltése önkéntes és anonim, válaszait teljes körű titoktartással kezeljük, nem kerülnek átadásra harmadik fél számára.

Útmutató a kérdőív kitöltéséhez

A piros csillaggal (*) jelölt kérdésekre kérjük szíveskedjen válaszolni.
A kérdések megválaszolását követően abban az esetben tudja válaszait beküldeni ha minden piros csillaggal (*) jelölt kérdésre válaszolt.
Amennyiben valamely piros csillaggal (*) jelölt kérdésre nem jelölt választ, a ….. üzenet fog megjelenni a kérdés alatt.

13. Milyen eszközökkel rendelkezik szakmai feladatai ellátásához a felnőttek oktatását végző intézményben?
14. Milyen eszközökkel rendelkezik szakmai feladatai ellátásához való felkészüléshez otthon?
15. Oktatói munkájához használja a Microsoft 365 alkalmazásokat?
16. Mennyire ért egyet a következő kijelentésekkel? (értékelje 1-től 5-ig terjedő skálán, ahol az 1: egyáltalán nem ért egyet, 5: teljes mértékben egyetért)
17. Mennyire ért egyet a következő kijelentésekkel a felnőttképzés kapcsán? (értékelje 1-től 5-ig terjedő skálán, ahol az 1: egyáltalán nem ért egyet, 5: teljes mértékben egyetért)
18. Oktatói munkája során használja a következő online kommunikációs platformokat?
19. Oktatói munkája során alkalmaz tudásmegosztási platformokat?
20. Mennyire tartja hasznosnak a következő tanítási módszereket a felnőttképzésben? (értékelje 1-től 5-ig terjedő skálán, ahol az 1: egyáltalán nem tartja hasznosnak, 5: teljes mértékben hasznosnak tartja)
21. Mely innovatív oktatási módszereket ismeri és alkalmazza a felnőttek oktatása során?
22. Mennyire ért egyet a következő kijelentésekkel? (értékelje 1-től 5-ig terjedő skálán, ahol az 1: egyáltalán nem ért egyet, 5: teljes mértékben egyetért)
23. Mely digitális alkalmazásokat ismeri és alkalmazza a felnőttek oktatása során?
28. Egy olyan pedagógiai módszertani képzésen szívesen részt venne, amelyen bővíthetné ismereteit az alábbi témákban?

Ellenőrzés


Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben