Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Online jelentkezés

Edutus 30 Ünnepi Szenátusi Ülés részvétel

Az Edutus Egyetem fennállásának 30. évfordulója alkalmából Ünnepi Szenátusi Ülésre kerül sor, ahol bemutatjuk egyrészt az elmúlt három évtized kiemelkedő eredményeit, másrészt az egyetem stratégiájának fő irányvonalait.

A rendezvényre 2022. szeptember 30-án 10.00 órától kerül sor Tatabányán, az egyetem B épületében (Béla király körtér 58., 601. nagyelőadó).

Szeretettel várjuk az eseményt követő, 12.00 órakor kezdődő Ünnepi Fogadásra.

Az Ünnepi Szenátusi Ülésen való részvételét legkésőbb 2022. szeptember 19-ig tudja jelezni felénk a lenti űrlap kitöltésével.


Ellenőrzés


Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben