Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Vállalkozóknak segítünk a VOSZ-szal kötött együttműködéssel

A VOSZ Komárom-Esztergom Vármegyei Szervezete és az Edutus Egyetem közötti együttműködési megállapodás jött létre, amelynek célja a vállalkozók segítése.

Az eseményen Pordán Zsigmond, a VOSZ KEVM elnöke üdvözölte a résztvevőket, majd sor került a megállapodás hivatalos aláírására.

Krisán László, a KAVOSZ Vállalkozásfejlesztési Zrt. vezérigazgatója bemutatta a szervezet vállalkozásokat segítő szolgáltatásait, különös hangsúlyt fektetve a Széchenyi Kártyára.

Ezek után Némethné dr. Gál Andrea, az Egyetem rektora, mutatta be a képzési portfóliót, hangsúlyozva, hogy nemcsak alap-, és mester képzéseket kínálunk gazdasági és műszaki területeken, hanem számos más lehetőséget is vállalkozóknak. Rugalmasan alkalmazkodunk a vállalati igényekhez, és akár egyedi, vállalkozás-specifikus képzéseket is kínálunk.

 

A képek forrása: Flajsz Peter (24 óra)

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben