Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Teendők a pótfelvételi időszakában

A pótfelvételi vasárnap éjfélkor lezárult, de ez nem jelenti azt, hogy azok számára véget ért a teendők sora, akik ebben az időszakban felvételiztek. Bizonyos szakokon például alkalmassági vagy gyakorlati vizsgát, mesterképzés esetén pedig felvételi vizsgát írhatnak elő a felsőoktatási intézmények. 

Az Edutus Egyetemen a felvételi eljárás része egy szakmai és motivációs beszélgetés az ellátáslánc-menedzsment, marketing és a műszaki menedzser levelezős mesterképzésen. 

A beszélgetések időpontja augusztus 17.  

A pótfelvételi ponthatárait várhatóan augusztus 28-án fogják kihirdetni. 

 

A 2023/2024. tanév rendje 

A sikeres felvételi után a gólyáinkat szeretettel várjuk szeptember 4-én a tanévnyitó ünnepségre, majd a gólyatáborba, amelyre szeptember 5 és 8. között kerül sor. 

Az első évfolyamsok számára az orientációs hét alatt biztosítunk beiratkozási lehetőséget, illetve izgalmas, szakmai programokat szeptember 4 és 8. között. 

 

Sok sikert kívánunk minden felvételizőnek! Találkozzunk szeptemberben! 

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben