Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

SK on Hungary (SKOH) Kft. komáromi gyáregység látogatás

2023. december 1-jén az Edutus Egyetem Műszaki- és Felnőttképzési Intézete, Nemzetközi Irodája és Gazdálkodástudományi Tanszéke látogatást tett az SK on Hungary (SKOH) Kft. komáromi gyáregységében, és megtekintette a Li-ion akkumulátorgyártás technológiájának főbb állomásait (elektróda gyártás – katód/anód), összeszerelés, formázás). A látogatás keretében egyetemünk munkatársai tárgyalásokat folytattak jövőbeni együttműködési lehetőségekről a műszaki felsőoktatási, duális- és felnőttképzési témákban.

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben