Hírek

Rektori utasítás és Intézkedési terv a járványügyi készültség kapcsán

INTÉZKEDÉSI TERV
az Edutus Egyetem tevékenységének egészségügyi válsághelyzet során történő megszervezéséhez a 2020/2021. tanévben

Az intézkedési terv a járványügyi készültség bevezetéséről szóló 283/2020. (VI. 17.) Korm. rendelet, valamint az Innovációs és Technológiai Minisztérium által 2020. augusztus 17-én kiadott, és 2020. szeptember 28-án aktualizált ágazati ajánlás alapján készült. Célja, hogy a koronavírus világjárvány idején is biztosítsa az intézmény folyamatos és rendeltetésszerű működését, miközben elsődleges szempontként veszi figyelembe az egyetemi polgárok élet-, egészség-, személyi, vagyon- és jogbiztonságának védelmét.

Az intézkedési terv területi hatálya kiterjed az Edutus Egyetem minden olyan hazai képzési helyére és létesítményére, ahol a 2020/2021. tanévben felsőoktatási vagy ahhoz kapcsolódó tevékenység folyik. Ezek a helyszínek a következők:

  • Tatabányai oktatási helyszínek: A épület (Stúdium tér 1.), B épület (Béla király körtér 58.) Lézerlabor (Réti u. 1-5.)
  • Kollégium (Tatabánya, Stúdium tér 1.)
  • Budapesti oktatási helyszínek: Budapesti Tagozat (XI. Villányi út 11-13. 3. em.), Falk1 Rendezvényközpont (V. Falk Miksa u. 1.)
  • Közösségi Felsőoktatási Képzési Központ, ha ott oktatási tevékenység valósul meg (Sümeg, Petőfi Sándor u. 18.)
  • További két telephely, ha ott oktatási tevékenység valósul meg (Tata, Tanoda tér 5., Balatonfüred, Kossuth u. 22.)

Az intézkedési terv személyi hatálya kiterjed az Edutus Egyetem minden oktató és nem oktató munkatársára (beleértve a nem munkaviszony keretében foglalkoztatottakat is) és minden hallgatójára (beleértve a felnőttképzések és az Erasmus+ program résztvevőit, valamint a vendéghallgatói jogviszonyban lévőket is).

Az intézkedési tervben foglaltak visszavonásig érvényesek.

Tatabánya, 2020. október 16.
Némethné Dr. Gál Andrea
rektor

Elolvasom az Intézkedési tervet
Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben
Újdonság

Edutus képzés ajánló

Alkalmazásunk segít megtalálni a számodra legmegfelelőbb képzéseinket.

MEGNÉZEM
Új