Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Rektori utasítás

REKTORI UTASÍTÁS

az intézményi munkaszervezésről 2022. február 28-tól

  1. A 2021/2022. tanév tavaszi félévében február 28. hétfőtől kezdődően az intézmény visszaáll a jelenléti oktatásra. Az órarendben jelzett egyes órák esetén – hasonlóan a járvány előtti időszakhoz – webináriumi oktatást is biztosítunk.
  2. Az egyetemi polgárok egészségének védelme érdekében a koronavírus fertőzés tünetei, a betegség gyanúja esetén az intézmény látogatása nem engedélyezett sem hallgatók, sem oktatók, sem más munkavállalók részére.
Tovább a teljes rektori utasításhoz
Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben