Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Megkezdődött a 2023/2024-es tanév

Megkezdődött a 2023/2024-es tanév, az Edutus Egyetem tanévnyitó ünnepsége szeptember 4-én hétfőn került megrendezésre. Az idei tanév igazán különleges egyetemünk számára, hiszen rekordmennyiségű, több mint 700 diák kezdheti el nálunk első szemeszterét.

Budapesti tagozatunkon az esemény 10:00 órakor kezdődött, az elnökségi asztalnál Némethné Dr. Gál Andrea rektor, Vígh László Phd tudományos és nemzetközi rektorhelyettes, Gíber Mihály AGC Glass Hungary Kft. HR igazgató és MÜTF Alapítványi tag, illetve Dr. Szaniszló Gábor Budapesti Tagozat, tagozatvezető foglaltak helyet. Az esemény fényét Simon Attila emelte zongorajátékával. Hagyományainknak megfelelően tanévnyitó ünnepségünk keretében átadásra kerültek hallgatóinknak a MÜTF Alapítvány Diákja címért járó oklevelet, amelyhez pénzjutalom is társul. Az idei díjazott Iszály Attila gazdálkodási és menedzsment szakos hallgató kapta meg az elismerést, akinek külföldi távolléte miatt innen gratulálunk.

       

Tatabányán 14:00 órakor vette kezdetét az ünnepség. Az elnökség tagjai: Némethné Dr. Gál Andrea rektor, Vígh László Phd tudományos és nemzetközi rektorhelyettes, Gíber Mihály AGC Glass Hungary Kft. HR igazgató és MÜTF Alapítványi tag, továbbá Szentesi Zoltán az Otto Fuchs Hungary Kft. HR vezetője voltak. A bizottsági tagok köszöntője után Gíber Mihály átadta a MÜTF Alapítvány Diákja címet Varga Viktóriának, Németh Dánielnek és Hesz-Németh Zsuzsannának.

       

Sok sikert és eredményes tanévet kívánunk minden hallgatónknak!

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben