Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Megállapodás a KISZÖV és az Edutus Egyetem között

2023. december 12-én az Edutus Egyetem együttműködést kötött a Komárom-Esztergom Vármegyei Iparszövetséggel (KISZÖV). Az együttműködési megállapodás aláírása egy olyan stratégiai partnerséget jelent, amely elősegíti a két intézmény közötti szorosabb kapcsolatot.

Az eseményen Némethné dr. Gál Andrea, az Edutus Egyetem rektora a megállapodás aláírása után részletesen beszélt azokról a lehetőségekről, amelyek az egyetem biztosítani tud a felsőoktatási és felnőttképzési programok révén a vállalkozások számára.

Az Edutus Egyetem mindig is elkötelezett volt a vállalkozások és a helyi közösség támogatása mellett, és az együttműködés a KISZÖV-vel tovább erősíti ezt.

Köszönjük a képet Viszló Balázsnak (24 óra). Forrás.

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben