Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

MEFOB Komárom-Esztergom Vármegyei Tájfutó Diákolimpia Döntő TATAI HONVÉD KUPA

A Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség (MEFS) idén is meghirdeti a Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokságokat (MEFOB), melyeknek célja, hogy eldöntsék az egyetemi sportversenyek bajnoki címeit, a hallgatók körében népszerűsítsék a meghirdetett sportágakat, illetve elősegítsék a FISU (Nemzetközi Egyetemi Sportszövetség) és az EUSA (Európai Egyetemi Sportszövetség) versenyekre (Universiade, egyetemi világbajnokságok és Európa-bajnokságok) a sportolók kiválasztását.

Jelen felhívásban Tájfutó Diákolimpiai Döntőre invitáljuk a hallgatókat.

A verseny lehetőség biztosít megyénk tájfutói részére és a tájékozódási futás népszerűsítése, valamint felkészülési lehetőséget biztosít a a megyei és az országos tájfutó versenyekre.

Információk a versenyről

Verseny ideje: 2024. április 20-21. (szombat-vasárnap)

Helyszín: Dunaalmás-Római út, (1. nap), Tata (2. nap)
Rendező: A Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség és a Magyar Tájékozódási Futó Szövetség megbízásából a Tatai Tömegsport és Tájfutó Honvéd Sportegyesület (TTT-HSE).
Társrendező az MH Klapka György 1. Páncélosdandár
Partner egyetem: EDUTUS Egyetem
Program:
1. nap – MEFOB és DOL: Nyílt, középtávú, nappali, egyfordulós, egyéni bajnokság.
2. nap – MEFOB: 2×2 váltó bajnokság.
Tatai Honvéd Kupa – Kétnapos összetett verseny.

További információk és versenyfelhívás ⭢ ITT

Nevezés ⭢ ITT

*Fontos!

A MEFOB-on indulóknak a MEFS rendszerében is nevezni kell a https://nevezes.mefob.hu/ e-mail címen.

A Diákolimpián indulóknak az Magyar Diáksport Szövetség rendszerében is nevezni kell a https://nevezes.diakolimpia.hu/ e-mail címen.

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben