Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Másoddiplomás képzéseink- Nem késő még jelentkezni!

Képezd magad velünk tovább!

Már biztosan magával ragadott a munka világa, de fontos az életen át tartó tanulás is. Ha mégis úgy érzed, tovább képeznéd magad és egy kicsit újra részese lennél az egyetemi életnek, akkor várunk vissza! Kiválaszthatod a szakmádhoz leginkább illő képzést vagy éppen teljesen új területen is szerezhetsz szakmai tudást.

Nem késő még jelentkezni!

Szerezz speciális ismereteket az épített infrastruktúra és a szervezetek belső szolgáltatásának menedzsmentjével kapcsolatban.

Tanulj a kulturális és médiaszektor legnevesebb előadóitól és gyakorlati szakembereitől!
Szerezz vállalkozási, marketing, vezetési és szervezési ismereteket.

Érdekel Érdekel
Jelentkezési határidő: 2021. szeptember 22. Jelentkezési határidő: 2021. szeptember 22.

Fő tevékenységként foglalkozol határ menti és határon átnyúló fejlesztésekkel, vagy a jövőben ezen a területen szeretnél dolgozni? Rendelkezel legalább hároméves egészségügyben vagy gyógyszeriparban szerzett gyakorlattal? Ambiciózus vagy és készen állsz újabb menedzsment kihívásokra? 
Érdekel Érdekel
Jelentkezési határidő: 2021. szeptember 22. Jelentkezési határidő: 2021. szeptember 20.
Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben