Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Magyarország a robotika élmezőnyében!

A WRO Friendship Invitational Tournament egy izgalmas, nemzetközi robotika és programozási verseny, amely idén Dániában kerül megrendezésre. Ez a verseny a fiatal tehetségeknek kínál lehetőséget arra, hogy összemérjék tudásukat és bemutassák kreativitásukat, innovációs ötleteiket. 

A versenyen résztvevő csapatok RoboMission és Future Innovators kategóriában versenyeznek, Starter, Elementary, Junior és Senior korosztályban. A megmérettetés során a fiataloknak LEGO robotokat kell tervezniük és programozniuk olyan feladatok végrehajtására, amelyek valós problémákra épülnek.  

Az Edutus Egyetem támogatásával Magyarországot kilenc csapat fogja képviselni, két csapat Future Innovators kategóriában, Elementary és Senior korosztályban, hét csapat pedig RoboMission kategóriában indul, Starter, Elementary, Junior és Senior kategóriában. Valamint tíz kiváló magyar bíró készül arra, hogy a versenyen kiemelkedő szakmai hozzáértéssel nézze végig a versenyeket robotköröket és biztosítsa a fair playt. 

Tartsatok velünk és szurkoljatok a magyar robotikai tehetségeknek! 

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben