Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Legyen az Edutus a legizmosabb Egyetem!

A Magyar Egyetemi és Főiskolai Sportszövetség meghirdeti „Keressük Magyarország Legizmosabb Egyetemét!” kampányát, melyhez az Edutus Főiskola is csatlakozott.

Ha részt veszel 2018. május 23. 13.30-kor Edutus Főiskola EduFit edzőtermében: a „2018 Legizmosabb Egyeteme” kihíváson, nemcsak edzettségedet, de szerencsédet is próbára teheted.

Nyerhetsz egyéniben:

Intézményenként 3 szerencsés résztvevő egy-egy 10.000 Ft-os sportszerutalványt.

Nyerhetsz csapatban is:

A 2018 Legizmosabb Egyeteme Fődíj* 1 millió Ft összértékű sportszerutalványt

  1. kategória – 500.000,- Forint (4000 fő feletti nappali tagozatos hallgatói létszám)
  2. kategória – 300.000,- Forint (1000 és 4000 fő közötti nappali tagozatos hallgatói létszám)
  3. kategória – 200.000,- Forint (1000 fő alatti nappali tagozatos hallgatói létszám)

A feladat leírása:

Párokat alkotva, felváltva, adott időn belül minimum 1 percig, de idő megkötés nélkül, a nap folyamán többször is, bármeddig felüléseket kell végezni. A pár egyik tagja hanyatt fekvésben, tarkóra tartással függőleges síkig felüléseket végez, míg társa a bokáját fogja. A gyakorlatvégzés után csere. A gyakorlatot egyszerre több páros is végezheti. A verseny dokumentálása a hallgatók regisztrációjával, és a versenyről készült fénykép/ekkel történik. A versenyre a MEFS versenybírót/supervisort küld ki, aki ellenőrzi a lebonyolítást és az adminisztráció pontosságát.

Azok az Edutusos hallgatók, akik részt vesznek a kihíváson, az augusztus végéig érvényes korlátlan EduFit bérletet féláron vásárolhatják meg.

Várunk mindenkit május 23. 13.30. –kor az EDUFITBE! Ha már unod a vizsgákat, mozogj velünk! Legyünk mi a legizmosabb Egyetem!

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben