Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Különdíj eső a X. Jubileumi Protokoll versenyen

Idén 10. alkalommal került megrendezésre a Főiskolai és Egyetemi Nemzetközi Kommunikációs Viselkedéskultúra és Protokoll Verseny 10 csapat részvételével. Egyetemünk két csapattal képviseltette magát, ahol 4 különdíjat értünk el, felkészítő oktatónk pedig elismerésben részesült.

Edutus Protokoll verseny

Feladatok között szerepelt üzleti kommunikáció, sport protokoll, egyházi protokoll, zászló és címertan, diplomáciai protokoll, gasztronómia, rangsorolás, öltözködéskultúra, hungarikumok.

Edutus Protokoll verseny

Az egész napos verseny végén az Edutus 1. csapata három különdíjat is kapott úgymint: zsűri szavazat alapján a legjobb imázsfilm; üzleti protokoll legeredményesebb csapata, és sportprotokoll kérdésekben a legeredményesebb csapat. Az Edutus 2. csapata egy különdíjat kapott az MNB felajánlása által.

Felkészítő oktatónk a protokoll ismeretek sokéves oktatásáért valamint több éve a versenysorozatban végzett sikeres felkészítőtanári munkájáért a zsűri egyhangú szavazata alapján a Budapesti Metropolitan Egyetem által 2022-ben alapított Nagy Ildikó Díj elismerésben részesült.

Edutus Protokoll verseny

Edutus 1. csapat tagjai: Kakas Szilvia, Katona Vivien, Harmatos Fruzsina, Papp Szabolcs, Vaszkán Dávid.

Edutus 2. csapat tagjai: Jaklin Virág, Majer Andrea, Szilágyi Bernadett, Virágh Anikó, Kotasz Dávid.

Felkészítő oktató: Dr. Gondos Borbála

Gratulálunk hallgatóinknak és felkészítő oktatónknak!

 

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben