Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Kutatás

Üdvözöljük!

Napjainkban az innovatív pedagógiai módszerek, a digitális technológiával támogatott oktatás, a tudás online megosztása kiemelt fókuszba kerültek. Most arra kérjük, vegyen részt egy ehhez a témához kapcsolódó kutatásban!

Célunk a felnőttek oktatásában részt vevő oktatók számára egy olyan pedagógiai módszertani kompetenciafejlesztő képzés kidolgozása, amely által megismerkedhetnek innovatív pedagógiai módszerekkel és digitális alkalmazásokkal.

A kutatás célja, hogy a kérdéseken és véleményeken keresztül megismerjük mindazok gondolatait, akik leginkább érintettek a témában.

A kérdőív kitöltése körülbelül 15-20 percet vesz igénybe.

A kérdőív kitöltése önkéntes és anonim, válaszait teljes körű titoktartással kezeljük, nem kerülnek átadásra harmadik fél számára.

 

 

 

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben