Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Ingyenes kibervédelmi rendezvények a DigitalTech EDIH-től a Kiberhónap alkalmából 

Találkozz a DigitalTech EDIH szakértőivel a Kiberhónap ingyenes eseményein! 

Hazánkban több felmérés szerint a vállalkozások annak ellenére sem fektetnek még elég hangsúlyt a kiberbiztonságra, hogy sokan már elszenvedői is voltak egy-egy támadásnak.  

A DigitalTech EDIH éppen azért csatlakozott a hazai kiberbiztonsági hónap eseményeihez, hogy segítse a felhasználókat a fenyegetésének beazonosításában, felismerésében és az azokra való gyors reagálásban. Ingyenes kiberbiztonsági rendezvényeinken nemcsak a gyakorlott szakembereket várjuk, bárki hasznos tudást szerezhet eszközei, adatai, vállalata jó hírnevének megőrzéséhez. 

Események

Future Trends in Cryptography 

Dátum: 2023. 10.10. 15.00-18.00 óra 

Helyszín: EIT Digital CLC, Budapest, Bogdánfy u. 10/a 

 Az eseményen nemzetközi szakértők előadását hallgathatják meg az érdeklődők az elkövetkező évek legfontosabb témáiról, amelyek egyre gyakrabban érintik a kkv-k működését.  

A rendezvény neked szól, ha foglalkoztat a posztkvantum kriptográfia (olyan protokollokról, melyek ellenállnak a kvantumszámítógépes támadásoknak), a teljesen homomorf titkosítás (amelynek számos alkalmazása között van a secure cloud computing és a privacy preserving machine learning), a blockchain vagy a kvantumkriptográfia.  

Az előadások angolul zajlanak. 

REGISZTRÁLOK 


Electrosub 

Dátum: 2023.10.11-12.  

Helyszín: Lurdy Ház, 1097 Budapest Könyves Kálmán körút 12-14. 

Izgalmas előadásokkal és beszélgetésekkel várjuk az ingyenesen látogatható Electrosub konferencia és kiállítás vendégeit október 12-én délután a DigitalTech EDIH szekciójában.   

Tudd meg, hogyan lehet kkv-ként nagyvállalatokkal közösen innoválni, milyen területekre kell nagy hangsúlyt fektetni, ha egy nagyvállalat beszállítójává szeretnél válni, illetve hogyan készülhetsz fel az újabbnál újabb kiberbiztonsági kihívásokra.   

REGISZTRÁLOK 


 TTX: Kritikus infrastruktúrák kibervédelme 

 Dátum: 2023. 10.17. 10.00-12.00 óra 

Helyszín: EIT Digital CLC, Budapest, Bogdánfy u. 10/a 

Egy komoly témáról könnyed, szórakoztató gyakorlaton ismerhetik meg szakemberek a kritikus infrastruktúrák elleni kibertámadások elemzését.  

Mint a filmekben, egy ország több kritikus infrastruktúráját (például villamos energetikai-, vízvezeték-, távközlés-, közlekedés és pénzügyi rendszerek) összehangolt kibertámadás ér. Az interaktív gyakorlaton megtanulhatod ezen támadások csapásmérési kapacitásának elemzését, mely hozzásegít az éles helyzetekben való gyors és hatékony intézkedéshez. 

Akikre számítunk kezdő és haladó szakemberek az adott területekről, törvényhozók és kutatók. 

REGISZTRÁLOK 

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben