Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

GYÁSZHÍR

Megrendüléssel tudatjuk, hogy intézményünk egyik alapító kollégája, Szikora Henrikné Marika életének 82. évében, 2023. február 4-én elhunyt.

Az 1990-es évek elején Szikora Marika ez elsők között volt, aki felismerte, hogy Tatabánya fejlődése szempontjából létfontosságú a felsőoktatás meghonosítása a városban, és – az akkori városvezetés tagjaként – elévülhetetlen érdemeket szerzett a tatabányai székhelyű Modern Üzleti Tudományok Főiskolája 1992-es létrejöttében. A kezdetektől közel másfél évtizedig dolgozott a főiskolán főtitkárként, és tevékenységével döntő módon hozzájárult az intézmény fejlődéséhez, melynek eredményeként – a MÜTF jogutódjaként – ma már egyetemi rangú felsőoktatási intézmény működik a városban.

Nyugdíjas évei alatt is nagy érdeklődéssel követte nyomon az egyetemen zajló eseményeket, részt vett a rendezvényeinken, és soha nem mulasztotta el kifejezni azt, hogy mennyire fontos számára az intézmény, és azok az emberek, akik továbbviszik annak alapításkori szellemiségét.

Az Edutus Egyetem minden polgára nevében fájó szívvel búcsúzunk Marikától, nyugodjon békében!

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben