Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Gardróbvásár a fenntarthatóság jegyében az Edutus Egyetemen

Ha szívesen eladnád feleslegessé vált ruháidat, akkor gyere el az Edutus Egyetem tatabányai campusán megrendezésre kerülő Gardróbvásárra!

Dátum: Február 10. (szombat)

Időpont: 13:00 órától

Helyszín: Tatabánya, Stúdium tér 1. – Edutus Egyetem „A” épület, Aula

Hogyan működik?

Ha van olyan ruhád vagy cipőd, amit már nem hordasz, de másnak még örömet okozhat, add el az Edutus Gardróbvásárán! Ehhez szükséges lesz egy asztalra. Ennek a költsége székkel együtt 3500 Forint, igény szerint állófogast is biztosítunk plusz 1000 Forintért. Amennyiben szeretnél jelentkezni írj egy emailt a csaszar.fanni@edutus.hu címre. ✉️

Az Edutus Egyetem számára kiemelten fontos a környezetvédelem, és ezzel a gardróbvásárral szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a használtruhák vásárlása kiváló módja a fenntarthatóságnak. Sokszor a feleslegessé vált ruhák kidobásra kerülnek, pedig másoknak még értéket képviselhetnek.

Gyere el, adj el, vásárolj, és legyél részese te is a tudatos és fenntartható divatnak! Az esemény ingyenesen látogatható, várunk szeretettel mindenkit!

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben