Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Egyetemi Sportnap 2023

2023. november 30-án, 11:30-15:00 között Sportnapot tartunk az Edutus Egyetemen Tatabányán. Úgy gondolod jó vagy kosárlabdában, röplabdában vagy esetleg fociban? Szólj a barátaidnak, alkossatok csapatot és küzdjetek meg a legjobb csapatnak járó elismerésért! Gyertek és töltsetek el egy sportos délutánt a barátaitokkal! Jelentkezni a helyszínen lehet.
 
Budapesten pedig 2023. december 5-én, 13:30-tól keressük az egyetem legerősebb emberét az Edufitben (Budapest, Falk Miksa u. 1, 1055). Gyertek és próbáljátok ki az edzőtermet ingyen, ismerkedjetek meg a különböző edzésmódszerekkel és mérjétek össze az állóképességeteket!
Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben