Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Közel 150 résztvevő érkezett az Edu Robot Camp-re

Az Edutus Egyetem augusztus 21 és 26. között szervezte meg az Edu Robot Camp robotikai tábort a Miskolci Egyetemen.
Az eseményre negyvenegy csapat, az-az majdnem 150 fő érkezett tíz országból.  

A tábor során a fiatalok fejlesztették a robotikai, programozási és a problémamegoldó képességüket, illetve felfedezték Miskolc turisztikai látnivalóit. A hivatalos nyelv az angol volt, így a résztvevők a nyelvtudásukat is fejleszthették az egymással való beszélgetés és az animátorok által irányított közös játékok során. Szerencsére a nemzetközi közegben hamar felszabadultak mind a fiatalok, mind az oktatók. Külföldi educator-ok is színesítették a magyar szakemberek mellett az oktatást, összesen húsz tanár fejlesztette a csapatokat ötven legorobot segítségével. 

Sokan azért vettek részt az Edu Robot Camp-en, mert indulnak a novemberi, panamai WRO Világdöntőn vagy a szeptemberi, dániai Friendship Invitational Tournament nemzetközi robotikai és programozási versenyen. Szakmai oktatóink a tábor során rengeteget tudtak nekik segíteni a megmérettetésekre való felkészülésben.  

A csapatok sokat fejlődtek az Edu Robot Camp izgalmas programjai során, nagyon büszkék vagyunk a résztvevőkre és sok sikert kívánunk nekik a jövőben is. 

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben