Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Dr. Lakatos Péter oktatónk Logisztika 9M – díjban részesült

Dr. Lakatos Péter oktatónk idén Logisztikai 9M – díjban részesült, büszkék vagyunk kiválóságára, ezúton is gratulálunk neki.

2017-ben alapította a 9M díjat a A Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Központok Szövetsége. Ez a díj kifejezetten azoknak a szakembereknek az elismerése végett jött létre, akik a mindennapi munkavégzésük során nem kapnak kiemelt figyelmet, a média által nem hangsúlyozott személyiségek, de munkájuk kiemelt fontosságú a szakma számára.

Az elnevezésben a „9M” kifejezés azért kapott helyet, mert ez tökéletesen összefoglalja a logisztikai megfelelőség alapelveit. A díjat azok a személyek kapják meg, akik megfelelnek a következőknek:

  1. megfelelő személy,
  2. megfelelő feladatot végez,
  3. megfelelő időben,
  4. megfelelő helyen,
  5. megfelelő információk birtokában,
  6. megfelelő minőségben,
  7. megfelelő tudással,
  8. megfelelő állapotban,
  9. megfelelő csapattal.
Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben