Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Csapatunk az elődöntőbe jutott az Országos Logisztikai Bajnokságban

A felsőfokú szakképzés hallgatói a Knoll Imre Logisztikai Szakmai Műhely szervezésében beneveztek versenyen kívül a Nagyvállalatok Logisztikai Klubja által nappalis hallgatók számára immár sokadik alkalommal meghirdetett Országos Logisztikai Csapatbajnokságra.

Az első fordulót még minden csapat úgy könyvelhette el, hogy tovább fog jutni a következő fordulóba, ez így is történt, azonban a második forduló már azzal is járt, hogy aki ott nem teljesít jól, már ki fog esni.

Farkas Nikolett, Horváth Krisztina, Kiss Hajnalka, Kiss Kitti, Nagy Mariann, Ódor-Rajcsány Flóra, Péter Erika, Bene Krisztián, Csór Kitti, Kadosa Tamás, Magyar Gabriella, Szabó Jusztina és Varga Anita olyan szép teljesítményt nyújtottak, hogy a 19 induló csapat közül végül is a 8. továbbjutó helyen zártak.

A következő forduló már egyfajta esettanulmány, kvázi egy mini szakdolgozat megírása lesz és pl. csapatvideót is kell készíteni. Ezen egyelőre gondolkozunk, hogy induljunk-e, mert a fél év megtöri azt a folyamatot, hogy a csapatvezető tanár Lakatos Péter és a hallgatók együtt tudjanak működni.

Azonban mindenképpen elismerésre méltó, és az Edutus Egyetem Logisztikai és Ellátási lánc menedzsment oktatását is minősíti ez a szép eredmény. Javasolni fogjuk a szervezőknek, hogy ne csak nappalis hallgatóknak legyen kiírva a jövőben a bajnokság.

Köszönjük tanárainknak, köszönjük hallgatóinknak!

 

Lakatos Péter

Knoll Imre Logisztikai Műhely

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben