Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

Collegium Talentum rendezvény

A Collegium Talentum 2016. június 11-én, 10 órai kezdettel a Magyar Tudományos Akadémia Kupolatermében tartja ezen egyedi külhoni tehetségtámogatási forma elindításának ötödik évfordulóját.

...

A támogatási rendszerben eddig 152 határon túli fiatal doktorandusz (és néhány kimelten tehetséges mesterszakos egyetemista) részesült szakmai tutori, képzési és ösztöndíj támogatásban. A program ősztől folytatódik azzal a változással, hogy a rendszer nemzetpolitikai finanszírozása az Edutus Főiskola helyett a Sapientia Hungariae Alapítványon keresztül történik.

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben