Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Hírek

13. Bláthy Ottó Törzsasztal – Fókuszban a modellváltó egyetemek szerepe a gazdaságfejlesztésben és a kelet-európai hadiipari fejlesztések

2023. október 11-én, szerdán került megrendezésre az őszi Bláthy Ottó Törzsasztal ülése. Az eseményt Némethné Dr. Gál Andrea, az Edutus Egyetem rektora nyitotta meg, majd szakmai előadást tartott Lakatos Csaba, az Amphenol Kft. kelet-európai kereskedelmi igazgatója, illetve Dr. Palkovics László, a győri Széchenyi István Egyetem alapítványának kuratóriumi elnöke és az N7 Holding Zrt. vezérigazgatója. A törzsasztal témája a modellváltó egyetemek szerepe a gazdaságfejlesztésben és a kelet-európai hadiipari fejlesztések volt.

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben