Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Online jelentkezés

Jelentkezés egyéni mentálhigiénés tanácsadásra

Kérjük a jelentkezőket, hogy – mivel az adataikat adatvédelmi okokból az egyetem nem továbbítja –, a jelentkezést követően maguk keressék fel az egyetem által megbízott mentálhigiénés szakembert a következő elérhetőségek valamelyikén:

Lakatos Luca
lakatos.luca199609@gmail.com
+36 20/55-84-713


Ellenőrzés


Az online jelentkezés azért szükséges, hogy az egyetemnek naprakész információja legyen a szolgáltatás iránti igényről, és ellenőrizni tudja, hogy valóban aktív edutusos hallgatók vesznek-e részt a tanácsadáson.

Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben