Online jelentkezés

Huncastle 2021 – Digitális technológiák és innovációk a várak, kastélyok és kúriák kutatásában és bemutatásában

Jelentkezési lap a 2021. november 25-26-ig az Edutus Egyetem által megrendezésre kerülő „Huncastle 2021 – Digitális technológiák és innovációk a várak, kastélyok és kúriák kutatásában és bemutatásában” elnevezésű rendezvényen való részvételre.

Amennyiben előadást kíván tartani, kérjük, ne feledje absztraktját 2021. 10. 20-ig elkészíteni és a szervezőbizottság részére megküldeni! Az előadás absztraktjának sablonját a "Jelentkezés küldése" gomb alatt találja.

A konferencián való részvétel ingyenes.

Doktoranduszok számára a HUNCASTLE IV. tanulmánykötetben való megjelenés 8.000 Ft.

Doktoranduszoknak a regisztrációs díj megfizetésére 2021. november 2-ig csak átutalással van mód az alábbi bankszámlaszámra: Edutus Egyetem 10300002-40000413-00003285 (MKB) Átutaláskor kérjük a közleményben feltüntetni: HUNCASTLE IV. tanulmánykötet

Bármilyen felmerülő kérdés esetén örömmel állunk rendelkezésükre:

Dr. Wirth Gábor

email: wirth.gabor@edutus.hu

tel.: 06 20 265 1389.

Szeretettel várjuk jelentkezésüket,

a Szervezőbizottság

Szekcióülés
Megengedett fájltípusok: .doc, .docx, .pdf. Legnagyobb fájlméret: 10240 KB.
HUNCASTLE III. tanulmánykötetben publikálás
Számlázási adatok (amennyiben doktoranduszként publikálna a HUNCASTLE III. tanulmánykötetben és a számlázási adatok eltérnek a korábban megadott intézményi adatoktól)

Ellenőrzés


Absztrakt sablon letöltése
Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben
Újdonság

Edutus képzés ajánló

Alkalmazásunk segít megtalálni a számodra legmegfelelőbb képzéseinket.

MEGNÉZEM
Új