Online jelentkezés

Huncastle 2020 – Várak és Kastélyok Online Konferencia Váraink és Kastélyaink a Nemzeti Összetartozás Évében konferencia jelentkezés

Jelentkezési lap a 2020. december 3-4-ig az Edutus Egyetem által megrendezésre kerülő Huncastle 2020 – Várak és Kastélyok Online Konferencia Váraink és Kastélyaink a Nemzeti Összetartozás Évében elnevezésű rendezvényen való részvételre.

Ha előadóként is részt venne a konferencián, az előadás absztraktjának sablonját a "Jelentkezés küldése" gomb alatt találja. Ennek leadására a jelentkezés beküldése után is van lehetőség. Az absztraktokat a wirth.gabor@edutus.hu címre várjuk 2020.11.18-ig.

HUNCASTLE III. tanulmánykötetben való megjelenés

Ha szívesen publikálná a konferencia témáinak valamelyikéhez kapcsolódó tanulmányát, a HUNCASTLE III. tanulmánykötetben, erre is van lehetősége. A publikálásnak nem feltétele a konferencián való részvétel előadóként.

* A tanulmánykötetben való megjelenés bárki számára nyitott és ingyenes lehetőség. Amennyiben doktoranduszként publikálná tanulmányát a kötetben, úgy a publikáció megjelenésének díja 8.000 Ft.

Doktoranduszoknak a publikációs díj megfizetésére 2020. december 2-ig csak átutalással van mód az alábbi bankszámlaszámra: Edutus Egyetem 10300002-40000413-00003285 (MKB) Átutaláskor kérjük a közleményben feltüntetni: HUNCASTLE III. tanulmánykötet

Bármilyen felmerülő kérdés esetén örömmel állunk rendelkezésükre:

Dr. Wirth Gábor email: wirth.gabor@edutus.hu; tel.: 06 20 265 1389.

Szeretettel várjuk jelentkezésüket, a Szervezőbizottság

Résztvevő adatai
Szekcióülés
Megengedett fájltípusok: .doc, .docx, .pdf. Legnagyobb fájlméret: 10240 KB.
HUNCASTLE III. tanulmánykötetben publikálás
Számlázási adatok (amennyiben doktoranduszként publikálna a HUNCASTLE III. tanulmánykötetben és a számlázási adatok eltérnek a korábban megadott intézményi adatoktól)

Ellenőrzés


Absztrakt sablon letöltése
Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben
Újdonság

Edutus képzés ajánló

Alkalmazásunk segít megtalálni a számodra legmegfelelőbb képzéseinket.

MEGNÉZEM
Új