Már elérhetőek államilag támogatott helyek nem csak mesterképzéseken, hanem nappali tagozatos, alapképzési szakokon is!

Online jelentkezés

Educatio kiállítás jelentkezési lap

Kedves Hallgatók!

Idén is, mint minden évben az Edutus Egyetem is képviselteti magát az Education Kiállításon 2020. január 9-11 között a Hungexpon. Számítanánk a segítségetekre, hogy népszerűsítsük az egyetemet a diákok körébern. Az alább található idősávokban tudtok jelentkezni a kiállításra. Fontos lenne, ha sokan jelentkeznétek, hiszen Ti tudjátok hitelesen átadni, milyen is az Edutus Egyetem hallgatójának lenni. 2020-ban is lesz több rendezvényünk, amihez tudtok csatlakozni. Januárban a First Lego League kerül megrendezésre Tatabányán az egyetemünk által. Az év további részében az iskolai rendezvények mellett  a World Robot Olympiad regionális fordulóihoz és nemzeti döntőjéhez is tudtok csatlakozni és örömmel is fogadjuk a jelentkezéseteket.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődést kérlek vegyétek fel a kapcsolatot Vaskó Edittel vasko.edit@edutus.hu.


Ellenőrzés


Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben