Online jelentkezés

Educatio kiállítás jelentkezési lap

Kedves Hallgatók!

Idén is, mint minden évben az Edutus Egyetem is képviselteti magát az Education Kiállításon 2020. január 9-11 között a Hungexpon. Számítanánk a segítségetekre, hogy népszerűsítsük az egyetemet a diákok körébern. Az alább található idősávokban tudtok jelentkezni a kiállításra. Fontos lenne, ha sokan jelentkeznétek, hiszen Ti tudjátok hitelesen átadni, milyen is az Edutus Egyetem hallgatójának lenni. 2020-ban is lesz több rendezvényünk, amihez tudtok csatlakozni. Januárban a First Lego League kerül megrendezésre Tatabányán az egyetemünk által. Az év további részében az iskolai rendezvények mellett  a World Robot Olympiad regionális fordulóihoz és nemzeti döntőjéhez is tudtok csatlakozni és örömmel is fogadjuk a jelentkezéseteket.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődést kérlek vegyétek fel a kapcsolatot Vaskó Edittel vasko.edit@edutus.hu.


Ellenőrzés


Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben
Újdonság

Edutus képzés ajánló

Alkalmazásunk segít megtalálni a számodra legmegfelelőbb képzéseinket.

MEGNÉZEM
Új