Online jelentkezés

II. Edu Agro Drone Cup

2022 nyarán került először megrendezésre a Széchenyi Egyetem és az Edutus Egyetem szervezésében az Edu Agro Drone Cup pilot versenye. A pilot versenyről pozitív visszajelzések érkeztek, ezért 2022 őszén máris megrendezésre kerül a II. Edu Agro Drone Cup.

Az Edu Agro Drone Cup versenysorozat azokat az érdeklődőket várja versenyzésre, akiket érdekel a precíziós mezőgazdaság (különös tekintettel a drón általi folyadék kijuttatás), a távérzékelés, az ortomozaikos feltérképezés, valamint az automatikus repülési tervek összeállítása.

Jelentkezési határidő: 2022 október 5. 23:59
Verseny időpontja: 2022. október 14. (péntek)
Esőnap: 2022. október 28. (péntek)

Első csapattagnak olyan személyt adj meg a regisztráció során, aki egyben a csapatvezető is és kapcsolattartóként is funkcionál a szervezők felé.


Ellenőrzés


Oldalunk cookie-kat („sütiket”) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.
További információ itt.
Elfogadom


Hallgatói felület Oktatói felület

Duális képzések

A duális képzési forma olyan, a felsőoktatás és a gazdasági szereplők együttműködésével megvalósuló speciális gyakorlatorientált felsőoktatási képzés, melynek során a hallgatók már képzési idejük alatt közvetlenül megismerhetik a munka világát, részesévé válhatnak a munkafolyamatoknak, valamint a hagyományos képzésekhez képest jóval több időt tölthetnek a szakmai kompetenciák gyakorlásával.

Bővebben
Újdonság

Edutus képzés ajánló

Alkalmazásunk segít megtalálni a számodra legmegfelelőbb képzéseinket.

MEGNÉZEM
Új